Foto: město Aš
Karlovy Vary

Aš - Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci participativního rozpočtu pro rok 2022. Nyní je tedy dokončován.

Na pozemku o rozměrech 20 x 30 metrů, situovaném v blízkosti pečovatelského domu, v současné době probíhá stavba stylového dřevěného altánu. Hotov má být v příštím týdnu Připravuje se také osazení prostoru vyvýšenými záhony, okrasnými keři a stromky. Vše doplní mlatové cestičky.

Zahrada by měla primárně sloužit obyvatelům domu s pečovatelskou službou, který byl vystavěn jako několikapodlažní panelový dům, s minimální možností kontaktu s přírodou. Toto by tedy mělo být místo, kde budou moci ašští senioři z domu s pečovatelskou službou trávit čas v přírodním prostředí.  

Možnost prosadit občanský návrh, jak tomu bylo právě u komunitní zahrádky, je možné i letos, kdy probíhá další ročník participativního rozpočtu. Návrhy lze přihlašovat v termínu od 1. 3. 2024 do 31. 5. 2024.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru