Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov - Chodov si letos připomene významné jubileum, a to 130 let od povýšení na město. Při této příležitosti budou také tradičně udělována městská ocenění osobnostem, které se výrazným způsobem zasadily o rozvoj Chodova a zlepšení života v něm. Pomozte vedení města tedy najít Chodováky, kteří pracovali pro druhé a pro dobro celého města, prostě ty, již si podle vás městské ocenění zaslouží.

Své nominace můžete zasílat do 15. května 2024 na adresu městského úřadu, datovou schránkou nebo e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. v následujících kategoriích: Listinou města Chodova navrhujeme ocenit

a) toho, kdo v uplynulých pěti letech (od posledních oslav) svou prací v jakémkoliv oboru zájmu výrazně a nezpochybnitelně přispěl k rozvoji města a života v něm. Cílem ocenění je motivovat současné aktivní obyvatele města v práci pro město a jeho obyvatele;

b) toho, kdo je dlouhodobě a intenzivně aktivní ve svém oboru zájmu a v tomto směru pomáhá rozvinout město Chodov;

c) spolek, organizaci či jinou právnickou osobu, která svou dlouhodobou činností výrazně přispívá k rozvoji spolkového a občanského života v Chodově;

d) toho, kdo pochází z Chodova a svým životem a dílem šíří dobré jméno města za jeho hranicemi.

Městskou pečetí navrhuje město ocenit toho, kdo svým celoživotním dílem soustavně a výjimečně přispíval k rozvoji města a života v něm. Osobnosti, které nejen svůj profesní život, ale i volný čas v principu obětovaly městu Chodov.

Čestné občanství je nejvyšším a zcela výjimečným oceněním, které by mělo být udělováno po důkladném uvážení a celospolečenské diskusi jen takovým osobnostem, na jejichž přínosu městu panuje obecný konsensus a jejichž morální kredit je zcela nezpochybnitelný.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru