Muž s mačetou bojuje u řeky s bolševníkem, volal kdosi strážníkům. Vše bylo nakonec trochu jinak
Foto zdroj: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V sobotu 5. června odpoledne během několika minut přijalo Operační a informační středisko městské policie dvě oznámení, která měla nakonec prozaická vyústění.

Zatímco v prvním případě se měl pohybovat po ulici Kpt. Jaroše kůň bez jezdce, v tom druhém zase podezřelý muž s mačetou u řeky v Říční ulici. Jelikož hlídka nikde nenarazila na osamělého koně ani potlučeného jezdce, kterého by čtyřnohý divoch zanechal svému osudu, kontaktovala zaměstnance nedalekého Jokey clubu, kteří potvrdili, že kůň je již zpátky ve stáji, čímž jeho výlet záhy skončil.

Ve druhém případě se naopak strážníkům podařilo muže najít. Pracovník firmy bojující srdnatě s bolševníkem měl však pro své počínání více než pádný argument. I taková oznámení však mají význam a ukazují, že lhostejnost není mnohým lidem cizí, což je dobře.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru