Kam vyrazit na výlet nebo za kulturou v našem kraji? Poradí vám nové webové stránky
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Prezentovat turistům zajímavosti a krásy Karlovarského kraje – to je smyslem nově spuštěného turistického portálu www.zivykraj.cz. Nový web, který atraktivní formou představuje Karlovarský kraj jako ideální místo pro relax, výlety a aktivní dovolenou, vytvořila Destinační agentura pro Karlovarský kraj – Živý kraj.​

Návštěvníci zde najdou informace o historii regionu, lázeňství, významných turistických cílech, kulturních akcích a široké celoroční nabídce aktivního vyžití. Zajímavostí nového turistického portálu je propojení s blogem Karlovarského kraje. „Blogové články nabízejí množství zajímavých tipů na výlety napříč regionem. Návštěvník Karlovarského kraje tak získá bohatou inspiraci a tím pádem i důvod setrvat v kraji o pár dní déle,“ dodává předseda destinační agentury Petr Židlický,

Dalším z nových webů, tentokrát zaměřený čistě na podporu nabídky pobytů v lázeňských městech Karlovarského kraje, je www.laznezdravi.cz. Web nabízí balíčky se zaměřením na léčbu postcovidového syndromu a také na posílení imunity. Součástí prezentace jsou tři krátké videospoty s lázeňskými lékaři, kteří informují o léčebných postupech a specifikách léčby v jednotlivých lázeňských městech.

„Místní lázně využívají k léčebným procedurám zdejší unikátní přírodní léčivé zdroje a nabízejí kvalitní péči. Dlouholetá zkušenost s léčbou respiračních onemocnění je nespornou konkurenční výhodou. Ve spojení s poznatky moderní medicíny, včetně studií zaměřených na rekonvalescenci po prodělaném onemocnění covid-19, jsou jednoznačnou motivací k návštěvě lázní Karlovarského kraje,“ doplnil předseda destinační agentury.

Posledním a zcela odlišným prezentovaným produktem je Cesta za pivem Karlovarským krajem. V roce 2020 bylo v rámci dotace z Národního programu na podporu cestovního ruchu v regionech realizováno 12 krátkých videí mapujících historii a současnou nabídku lokálních pivovarů. Tato videa společně s tipy na zajímavé výlety v okolí pivovarů najdou zájemci na novém webu www.cestazapivem.cz. „Díky tomuto projektu má i Karlovarský kraj ucelenou nabídku pro milovníky tzv. pivní turistiky, a navíc je to pěkná podpora specifické gastro produkce,“ uzavřel Petr Židlický.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru