Policisté pátrají po svědcích nehody na autobusovém nádraží v Chodově. Zranila se při ní žena s chodítkem
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pátek 24. června letošního roku v 09:45 hodin na autobusovém nádraží v Chodově.

Devětapadesátiletý řidič autobusu měl projet levotočivou zatáčku v ulici Tovární a následně mělo dojít k pádu sedmasedmdesátileté ženy, která cestovala uvedeným autobusem. Žena měla sedět na sedačce a zároveň přidržovat své pojízdné chodítko. Po projetí zatáčky měla žena upadnout na kovový systém otevírání dveří.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění sedmasedmdesátileté ženy, která byla ošetřena a následně převezena do nemocnice.

Řidič se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

"Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Zejména ovšem policisté pátrají po osobě, která jela v tento den a tento čas v uvedeném autobuse MHD linky číslo 421433 a byla tak přímým svědkem této události. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru