FOTO: Ve stánku s rychlým občerstvením měli kromě zmrzliny i myší bobky, inspekce ho zavřela
Foto zdroj: SZPI
Karlovy Vary

Sokolov - Státní zemědělská a potravinářská inspekce (dále jen SZPI) provedla úřední kontrolu provozovny rychlého občerstvení Medařova zmrzlina, která sídlí na adrese Husovy sady 2044 v Sokolově. Inspektoři uvnitř stánku zjistili stopy po působení hlodavců, kvůli čemuž provozovateli uložili úplný zákaz užívání prostor.

Inspektoři SZPI uvnitř provozovny zjistili výskyt myšího trusu, což svědčí o absenci odpovídajících postupů pro regulaci škůdců. Exkrementy se nacházely na hůře přístupných místech, a to podél stěn, za zařízeními a vybavením či na pracovním stole. V dřevěném obložení stavby se nacházel přibližně čtyřcentimetrový otvor, kterým dovnitř mohli pronikat hlodavci.

foto

0508stanek

0508stanek3

0508stanek4

0508stanek5

0508stanek6

0508stanek7

0508stanek8

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru