FOTO: Ozvěte se! Policisté pátrají po svědcích, kteří viděli jet toto auto na dálnici v protisměru. Pomohou při objasnění nehody
Auto, které mělo jet na dálnici v protisměru. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 10. září letošního roku kolem 22:45 hodin na dálnici D6, konkrétně v katastru obce Dolní Rychnov.

"Čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen měl na dálnici D6 najet na sjezdu u Starého Sedla na Sokolovsku, tedy místu, které k tomu není určené a následně měl po dálnici pokračovat směrem na Cheb v protisměru. Po několika kilometrech se měl na dálnici začít s vozidlem otáčet, přičemž při tomto měl vjet do jízdní dráhy vozidlu značky Dacia, které řídil jednadvacetiletý muž. Mělo dojít ke střetu přední části vozidla značky Volkswagen s levou přední částí automobilu značky Dacia," uvedl k nehodě policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění jednadvacetiletého řidiče, který byl se svým zraněním převezen do nemocnice k ošetření.

Oba řidiči se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

"Policisté pátrají po svědcích této dopravní nehody, zejména po řidičích vozidel, která míjela osobní automobil značky Volkswagen v době, kdy jelo vozidlo po dálnici D6 v protisměru. Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158," žádá veřejnost mluvčí.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

FOTO

1110auto2

Auto, které mělo jet v protismětu a způsobit nehodu. Foto: Policie ČR

1110auto3

Vozidlo, do kterého měl řidič narazil. Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru