Podpora je určena na založení nového, nebo inovaci již stávajícího podnikání. Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarský kraj – Zastupitelstvo Karlovarského kraje na svém posledním zasedání schválilo vyhlášení dotačního programu v rámci projektu „Vouchery pro podnikatele Karlovarského kraje“. Finanční prostředky ve výši více než 28 milionů korun jsou vyčleněny na tzv. vouchery pro zahájení a rozvoj podnikání, digitální vouchery a inovační vouchery.

„Karlovarský kraj uspěl se svou žádostí o dotaci u Ministerstva životního prostředí. Může tak podnikatelům nabídnut vouchery, které si kladou za cíl podporu vzniku nových nebo rozvoj stávajících podnikatelských záměrů a podnikatelských aktivit. Peníze mají pomoci se zahájením či rozšířením výroby nebo podnikatelských služeb,“ uvedl náměstek hejtmana s gescí v oblasti investic Dalibor Blažek.           

Dotaci je možné získat na voucher pro rozvoj podnikání, digitální voucher či inovační voucher. Každý z těchto voucherů lze využít na různé aktivity, a to dle stanovených pravidel. Zájemci o dotaci naleznou veškeré informace o programu na webu. 

Příjem žádostí bude zahájen ve středu 20. prosince v 10 hodin. „Vzhledem k vyšší náročnosti přípravy žádostí doporučujeme konkrétní projektové záměry konzultovat přímo s pracovníky oddělení grantových schémat odboru investic Krajského úřadu Karlovarského kraje, kteří budou žadatelům k dispozici a poskytnou jim odborné poradenství pro podání žádosti. Obrátit se mohou také na naši příspěvkovou organizaci Karlovarskou agenturu rozvoje podnikání, jež spolupracuje na programu. S  jejími pracovníky je též možné konzultovat náplň podnikatelského záměru,“ doplnil náměstek hejtmana Dalibor Blažek. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru