Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na devětatřicetiletého muže obviněného z vraždy ve stadiu pokusu soudce Okresního soudu v Chebu včera odpoledne uvalil vazbu. Policie o tom informuje na sociálních sítích.

"Ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování byl muž obviněn, jelikož poté, co se rozhodl fyzicky napadnout svou dvaatřicetiletou známou, tak měl fyzickou újmou vyhrožovat čtyřiatřicetiletému muži, který se na místě ženy zastal. Toho měl ohrožovat přinesenou tyčí. Vzhledem k agresivnímu chování obviněného měl čtyřiatřicetiletý muž obavu o svůj život a zdraví," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V případě prokázání viny hrozí devětatřicetiletému muži trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.

V pátek 5. ledna letošního roku kolem 20. hodiny měl devětatřicetiletý muž z Hranic na Chebsku po předchozím uvážení napadnout jemu dobře známou dvaatřicetiletou ženu. Před domem v Hranicích jí měl způsobit vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. Devětatřicetiletý muž měl jednat s úmyslem svou známou usmrtit. Žena byla se svým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni. Muž po tomto útoku z místa okamžitě utekl.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru