Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Bylo úterý po půl šesté večer, když se na operačním středisku městské policie rozezněl telefon. Jistý pan L., znalý blahodárných účinků bezu černého, se v této podvečerní hodině rozhodl nasbírat několik plně rozkvetlých květů v počernické zahrádkářské kolonii.

V této době je prý jejich účinek nejvýraznější, říkala u ohně před několika týdny čarodějnice. Pak už ji nikdy nikdo neviděl. Při česání tohoto keře, zírajíc mírně vlevo nahoru pod úhlem pětačtyřiceti stupňů a postupným postupováním však z ničeho nic zahučel do prohlubně, která nebyla ve vysoké trávě vidět, načež se posbírané květy rozlétly na všechny strany. Jakmile zjistil, že se z ničeho nic „propadl“ do země, začal odpočítávat poslední minuty svého pozemského života. Naštěstí se včas zorientoval a odhadem spočítal, že do pekla to je ještě daleko (díra měla bez půl metru rovné tři), vylezl, sice netušíme jak, a zavolal na operační středisko, aby nás o celé situaci informoval. Strážníci se po příjezdu na místo dali s nezraněným oznamovatelem do řeči, okolí prohlubně zabezpečili páskou a záležitost předali k dořešení příslušnému odboru magistrátu města. Jestli pan L. nakonec odešel domů s bezem, nebo bez, nevíme.

Text a foto MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru