Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - S novým nástrojem pro podporu prevence rizikového chování, který je určen nejen odborné, ale především široké veřejnosti, přišel Karlovarský kraj. Odbor bezpečnosti a krizového řízení vytvořil sdílený kalendář prevence, jež přehledně informuje o chystaných aktivitách v oblasti prevence, jako jsou přednášky, semináře, konference, besedy či jiné preventivní akce.

Kalendář je zaměřen především na prevenci rizikového chování u dětí a dospívajících, ale zahrnuje i témata jako jsou například kybernetická bezpečnost či zdravý životní styl a další důležité oblasti prevence. Cílem tohoto projektu je zvýšit povědomí o aktuálních hrozbách a poskytnout veřejnosti i odborníkům přístup k informacím a akcím, které mohou napomoci předcházet těmto problémům.

Projekt má také podpořit lepší spolupráci mezi institucemi, odborníky a veřejností a usnadnit přístup k relevantním vzdělávacím a preventivním aktivitám. Zároveň může být rovněž nástrojem k identifikaci opomíjených témat prevence v regionu a efektivnějšímu využití finančních zdrojů v prevenci. Kalendář je volně přístupný online.

Uživatelé kalendáře se mohou těšit na jeho pravidelnou aktualizaci i postupné rozšiřování obsahu a funkcionality. Pro možnost přispívat do kalendáře vlastními aktivitami a akcemi mohou organizace, instituce či školy kontaktovat krajskou protidrogovou koordinátorku, Martinu Valentovou - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , tel.: 736 650 380. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru