Zraněného motorkáře po srážce s autem transportoval do nemocnice vrtulník. Policie hledá svědky téhle nehody
Místo nehody. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 3. června letošního roku krátce po 19. hodině na silnici II/606, ve směru jízdy od Chebu na Pomezí nad Ohří.

Poblíž chatové oblasti Podhoří měl šestašedesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda vjet mimo vozovku na odstavnou plochu a následně se měl přes uvedenou silnici s automobilem otočit zpět směrem na Cheb. Při tomto manévru měl přehlédnout motocykl značky Suzuki, který řídil sedmašedesátiletý muž, a mělo dojít ke střetu motocyklu s levým bokem vozidla značky Škoda.

Při této dopravní nehodě došlo ke zranění sedmašedesátiletého řidiče motocyklu, který byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na telefonní číslo 974372339 či na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru