Plánujete jarní úklid? Velkoobjemové kontejnery budou v ulicích přistaveny během května
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Stejně jako v předchozích letech vám i letos pomůže magistrát s jarním úklidem. Tentokrát můžete bezplatného svozu objemného odpadu využít v průběhu května.

Do jednotlivých čtvrtí budou kontejnery rozmístěny ve čtyřech vlnách vždy v sobotu. Na stanovištích budou k dispozici od 8 do 15 hodin. Pokud se stane, že budou kontejnery naplněny předčasně, budou vyvezeny a následně vráceny zpět na místo.

HARMONOGRAM SVOZU OBJEMNÉHO ODPADU V ROCE 2022

Do velkoobjemových kontejnerů lze odložit:

komunální odpad, který pro své rozměry či hmotnost nelze odkládat do běžných sběrných nádob na směsný komunální odpad, a který není nebezpečným odpadem (starý nábytek – židle, postel, skříň apod.), koberce, lino atd.

Do velkoobjemových kontejnerů NELZE odložit:

pneumatiky, nebezpečné odpady (barvy, oleje, autobaterie apod.), vyřazené elektrozařízení (lednice, pračky, TV, PC, monitory, zářivky apod.), bioodpady, *stavební a demoliční odpad.

*Stavebním odpadem a demoličním odpadem se rozumí odpad vznikající při stavebních a demoličních činnostech nepodnikajících fyzických osob. Stavební odpad není komunálním odpadem, město nemá zákonnou povinnost tento odpad od občanů přebírat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru