Denní stacionář v Chodově pomáhá už třicet let. Jubileum si Mateřídouška připomněla velkolepou oslavou
Oslavy 30. výročí založení chodovského stacionáře. Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov – Třicet let od založení denního stacionáře v Chodově si ve čtvrtek 6. října 2022 připomněli klienti, jejich příbuzní a zaměstnanci Denního centra Mateřídouška o.p.s. Oslavu pojali ve velkém stylu a v Kulturním a společenském středisku předvedli bohatý program s řadou vystoupení.


U nelehkého zrodu stacionáře stáli tehdy před třiceti lety manželé Bráborcovi, kteří ze skromných poměrů pozvedli Mateřídoušku až do současného stavu, kdy je vyhledávaným a respektovaným poskytovatel sociálních služeb v regionu. Její služby nyní využívá přibližně 160 klientů a práci dává více než 40 lidem. Za uplynulé tři dekády poskytla péči dvěma stovkám klientů.


„Nic z toho by nebylo možné bez nadšeného vedení manželů Pavla a Věrky Bráborcových, jejich obětavých pracovníků, dobrovolníků, klientů a jejich příbuzných. Těm všem patří můj díky za jejich práci. Nikdy jim asi nedokážeme dostatečně vyjádřit, jak moc si jejich práce vážíme,“ ocenil práci Mateřídoušky starosta Chodova Patrik Pizinger.


Více fotografií naleznete na městském facebooku ZDE.

1010stacionar1

1010stacionar3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru