Policisté dopadli dva dealery pervitinu. Ti si prodejem drog přišli na desítky tisíc korun
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policistům se v těchto dnech podařilo uzvařít dva případy prodejte pervitinu. Jedním ze zadržených byl muž ze Sokolovska, druhým dealer z Karlovarska.

Na Sokolovsku prodával pervitin

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiadvacetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

"Obviněný muž měl od léta roku 2021 do srpna letošního roku přibližně v osmdesáti případech prodat na Sokolovsku drogu pervitin nejméně čtyřem osobám. Prodejem drogy si tak měl přijít na přibližně 66 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Pervitin prodával na Karlovarsku

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětatřicetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

"Obviněný muž měl od listopadu roku 2020 do ledna letošního roku v jednom městě na Karlovarsku nejméně dvěma osobám v přibližně 170 případech prodat drogu pervitin. Prodejem látky pervitin si měl muž přijít na přibližně 90 tisíc korun," informoval mluvčí.

Oběma mužům v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru