S autem narazil do stromu. Řidič byl zfetovaný a opilý
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - V úterý 18. července letošního roku krátce před pátou hodinou ranní došlo na pozemní komunikaci číslo III/2163 u obce Krásná k dopravní nehodě osobního automobilu.

"K té mělo dojít tak, že sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky BMW jedoucí směrem ke křižovatce s pozemní komunikací číslo III/2162 se svým vozidlem nepřizpůsobil rychlost, přejel do protisměru, kde následně narazil do stromu. Po nárazu byl odražen vpravo mimo komunikaci," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Při dopravní nehodě utrpěl řidič zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice.

2007strom1

Foto: Policie ČR

"Po dopravní nehodě se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,80 promile. Dále se také podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku Amfetamin/Metamfetamin a THC," dodal mluvčí.

Chebští dopravní policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a případem se nadále zabývají.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru