FOTO: U vážné nehody u obce Věrušičky zasahoval záchranářský vrtulník
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - K dopravní nehodě dvou osobních automobilů na silnici č. 6 nedaleko obce Verušičky jsme vyjížděli ve středu 19. 7. 2023 krátce před půl pátou odpoledne společně s dalšími složkami IZS.

"Hasiči vyprostili jednu osobu z havarovaného automobilu, pomohli Zdravotnické záchranné službě s ošetřením dvou zraněných osob, zajistili místo pro přistání vrtulníku Letecké záchranné služby a pomohli s transportem pacienta do vrtulníku. Dále zabezpečili únik provozních kapalin z obou havarovaných vozidel a asistovali s jejich naložením odtahové službě. Následně ještě provedli úklid vozovky na úseku cca 300 metrů," uvedli hasiči z Karlovarského kraje. 

Na místě události zasahovaly čtyři jednotky hasičů.

FOTO

2007vrtule1

2007vrtule3

2007vrtule5

2007vrtule4

2007vrtule6

2007vrtule7

2007vrtule8

2007vrtule9

Foto: HZS Karlovarského kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru