AKTUÁLNĚ: Dvě nehody zastavily dopravu na D6. Na místě bylo několik zraněných
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na 136 km dálnice D6 došlo k dopravní nehodě osobního automobilu bez zranění. O několik set metrů za první nehodou došlo k další hromadné dopravní nehodě šesti osobních vozidel, při které bylo zraněno pět osob.

"O dopravní nehodě jednoho osobního automobilu bez zranění na dálnici D6 na 135 km ve směru na Karlovy Vary jsme přijali informaci dnes krátce před pátou hodinou odpoledne. Na místo události byly operačním střediskem vyslány dvě jednotky hasičů, které provedly protipožární opatření a zajištění unikajících kapalin z havarovaného vozu," uvedli hasiči z Karlovarského kraje k první nehodě.

O několik stovek metrů zpět na 136 km došlo k hromadné dopravní nehodě šesti osobních automobilů. "Zasahující jednotky přejely na místo druhé nehody a k zásahu byly povolány další dvě jednotky. Hasiči okamžitě zahájili vyprošťování osob z automobilů a poskytování první pomoci. Dvě osoby jsme museli vyprostit za pomoci hydraulických nástrojů a následně jsme zabezpečili místo pro přistání dvou záchranářských vrtulníků přímo na dálnici pro jejich transport do zdravotnických zařízení. Další tři zraněné osoby byly transportovány do nemocnic pozemní cestou Zdravotnickou záchrannou službou Karlovarského kraje. Dále byla provedena protipožární opatření a zajistili jsme úniky provozních kapalin z havarovaných vozidel," informovali hasiči.

"Dálnice bude v průběhu vyšetřování ve směru ze Sokolova do Karlových Varů zcela uzavřena. Policisté odklánějí vozidla na objízdnou trasu. Na místě zasahovaly dva záchranářské vrtulníky," informuje Policie ČR na sociálních sítích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru