Lup z krádeží si zloděj dlouho neužil. Policisté ho chytili během pár desítek minut
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.

"Ve čtvrtek 27. července letošního roku kolem 17. hodiny měl obviněný muž vniknout do domu v Karlových Varech. Následně se mu mělo podařit projít až do sklepních prostor. Tam měl poničit vstupní dveře do jednoho ze sklepů a z něj odcizit mosazné závaží s reliéfy, které si uschoval do svého batohu. Po chvíli se měl pokusit vniknout ještě do vedlejší sklepní kóje, ovšem u té nakonec jen poškodil vstupní dveře, protože dovnitř se mu vniknout nepodařilo. Poté měl z domu utéct," uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Po oznámení se policisté začali případem okamžitě zabývat a po několika desítkách minut čtyřiatřicetiletého muže zadrželi.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. Čtyřiatřicetiletému muži, který již byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen, hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru