Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Pernink – Čtvrteční nehoda osobního auta a dodávky na silnici číslo II/221 z Merklína do Perninku uzavřela na několik hodin provoz. Naštěstí se při ní nikdo vážně nezranil.

„K nehodě mělo dojít tak, že devatenáctiletý řidič vozidla značky Iveco jedoucí ve směru od obce Merklín do Perninku zřejmě nepřizpůsobil rychlost, vyjel do protisměru a narazil do protijedoucího vozidla značky Toyota, které řídil čtyřiatřicetiletý muž. Po nárazu se vozidlo značky Iveco převrátilo na bok," popsal událost policejní mluvčí Jan Bílek. 

Po dopravní nehodě se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě došlo naštěstí pouze k lehkému zranění devatenáctiletého řidiče, kterého Zdravotnická záchranná služba převezla na ošetření do nemocnice," dodal mluvčí. 

Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na 900 tisíc korun. 

Policisté z dopravního inspektorátu tento přestupek vyřešili příkazem na místě, tedy pokutou, pro devatenáctiletého řidiče. Hasiči na místě zachytávali únik provozních kapalin. Zároveň si na místo vyžádali správce komunikace pro ošetření namrzlého povrchu vozovky.

 

Foto: HZS Karlovarského kraje

Foto: PČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru