Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - V průběhu listopadu proběhla úprava zelených ploch mezi Družstevní ulicí a takzvanou alejí na sídlišti Skalka. 

„Součástí úprav byly především výsadby nových stromů a keřů. Došlo také k vybudování nové mlatové cesty. Práce budou kvůli klimatickým podmínkám dokončeny na začátku jara, kdy počítáme s výsadbou trvalek a instalací nových laviček a dalšího drobného mobiliáře,“ upřesnil místostarosta Michal Pospíšil.

Začaly už rovněž práce na osázení ostrůvků a zálivů v Dukelské a Karlově ulici, které prošly v letech 2020 a 2021 rekonstrukcí. „Jedná se o hodně frekventované ulice v širším centru města, takže jejich zatraktivnění je na místě. K osázení používáme nižší trvalky, které nebudou bránit řidičům ve výhledu. Na více zastíněná místa dáváme hortenzie a na slunná místa půdopokryvné růže,“ doplnil místostarosta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru