Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Sníh už od včerejšího večera komplikuje nejenom dopravu v Karlovarském kraji. Hasiči v souvislosti se silným sněžením do dnešního odpoledne vyjížděli ke 250 zásahům.

"Většinou jsme odstraňovali spadlé stromy z komunikací a v jednotkách případů také stromy nebo elektrické vedení spadlé na zaparkovaná vozidla. Čtyřikrát jsme poskytli náhradní zdroj elektrické energie po výpadku. Ve třech případech to bylo pro zajištění napájení kyslíkového přístroje pacienta a jednou pro zajištění tepla v chovu drůbeže. Oblasti Kraslic, Chodova a Nejdku byly postiženy dlouhodobým výpadkem elektrické energie a signálu mobilních operátorů. Také byl zastaven provoz na železniční trati ze Sokolova do Kraslic. Výpadky se postupně daří energetikům odstraňovat. Na řešení situace se podílelo 53 jednotek hasičů. Všechny hlášené události byly bez zranění osob," uvedli hasiči z Karlovarského kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru