Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov – V souvislosti s vydatným sněžením a následným lámáním větví stromů docházelo včera na řadě míst Karlovarského kraje k déletrvajícím výpadkům elektřiny a mobilního signálu.

Dodávky energie se ve městě postupně dařilo obnovit, nicméně je možné, že se mohou výpadky v některých částech města ještě objevit.

Postupně nabíhaly i dodávky tepla a teplé vody, které byly omezeny v souvislosti s výpadkem elektřiny. Systém byl třeba natlakovat a poté nahřát na patřičnou teplotu, šlo o proces, který mohl trvat v řádu hodin (tato situace nesouvisí s přebíráním výměníkům od bývalého provozovatele).

Obyvatelé města by měli být opatrní a nepodcházet pod stromy, hrozí totiž riziko, že pod vahou mokrého sněhu se mohou lámat větve.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru