Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek kolem patnácté hodiny odpoledne prováděla hlídka kontrolu v obchodně správním území, když ji oslovila žena, která viděla na nástupišti Tržnice muže, jak na zem srazil z držáku box s AED. Dodala i popis osoby a tak se strážníci vydali na místo.

Tam našli jak nehybně ležící schránku, tak hybného muže. Ten při konverzaci s hlídkou řekl, že o celé situaci nic neví. Na co se ho strážníci vlastně ptali, asi nevěděl, napovědět mu totiž musela partnerka slovy „oni myslí tu bednu“. To už byl muž „v obraze“ a odpověděl, že se jenom opřel. Vzhledem k tomu, že nebylo možné určit výši škody na přístroji, dorazili na místo také policisté, ti si záležitost převzali k dořešení a poškozený box s AED si převzal pracovník dopravního podniku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru