Foto: HC Energie Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Poprvé v historii se hokejisté karlovarské Energie představí v extraligovém utkání pod širým nebem. To se odehraje v německém Klingenthalu 17. února a v rámci nejvyšší soutěže se bude jednat o zápas hraný v nejvyšší nadmořské výšce. 

„Kluziště bude instalováno přímo na doskočišti skokanského můstku, čímž se docílí maximální blízkosti fanoušků ke hře a celému hokejovému zápasu,“ líčí média manažer HC Energie Daniel Kubelka s tím, že karlovarští hokejisté vyjedou na led ve speciálních dresech, které jsou částečnou replikou dresů někdejší Slavie Karlovy Vary ze sezony 1967/1968. 

Energie se ve venkovním zápase utká s Plzní od 17 hodin a půjde tedy o netradičně pojaté západočeské derby. Zápas je součástí projektu nazvaného Hockey Outdoor Triple 2024, v jehož rámci budou sehrána ještě další dvě utkání, a to v rámci druhé německé hokejové ligy. 

„Pro mužstvo i fanoušky Karlových Varů to bude zcela jistě obrovský zážitek. Velmi zajímavá je i kapacita celého areálu, kam se vejde až 22 tisíc fanoušků. A právě pro ně máme připravenu speciální akci propagující naše lázeňské město,“ uvedla primátorka Karlových Varů Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Vedení města totiž společně s majiteli karlovarských hotelů připravuje projekt Triple in Karlovy Vary, který bude obsahovat balíček tří nocí v ceně dvou. „Jedná se o snahu přivést do Karlových Varů turisty z Německa, kteří by částečně mohli nahradit výpadek ruské klientely. Vzhledem k tomu, že je projekt zaměřen na takzvanou mimosezonu, tedy na jarní měsíce roku 2024, očekávám velký zájem hoteliérů, které jsme schopni v rámci Hockey Outdoor triple 2024 v Klingenthalu prezentovat,“ doplnila primátorka Karlových Varů.

Vstupenky na Hockey Outdoor triple 2024, který se koná od 16. do 18. února 2024, jsou již v prodeji. Zakoupit se dají na sekretariátu klubu v KV Areně, ale také online přes oficiální web klubu www.hokejkv.cz. Momentálně jsou k dostání zlevněné vstupenky pro majitele permanentek, zápasové vstupenky pro ty, kdo permanentku nemají, a několik zvýhodněných balíčků s možností dopravy do německého Klingenthalu. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru