Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve čtvrtek okolo dvanácté hodiny dopoledne zaujal pozornost strážníků muž, sedící na autobusové zastávce v městské části Rybáře. Ten na sebe upozornil tím, že kouřil cigaretu. Hlídka při projednávání přestupku z informačního systému zjistila, že je sedmačtyřicetiletý muž hledaný Policií ČR. Strážníci tak s mužem vyčkali do příjezdu policistů a ti si ho poté převzali k dalším úkonům. 

Hned následující den si hlídka při odpolední kontrole Drahovic povšimla před budovou ženy, o které měli strážníci informaci, že je hledaná Policií ČR. I v tomto případě dorazila na místo hlídka policistů a třiatřicetiletou ženu si převzala k dalším úkonům. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru