Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Vánoce jsou za dveřmi a pokud vám ještě chybí ozdoby na stromeček, máme pro vás jeden tip. Muzeum Karlovy Vary si pro vás na sobotu 16. prosince připravilo tvořivou dílnu, v rámci které si budete moci vyrobit vlastní originální ozdobu. A fantazii se rozhodně meze nekladou.

Dílna, na níž si každý vytvoří vánoční ozdobu podle svého vkusu, je určena pro děti i dospělé. K dispozici budou skleněné baňky různých barev o průměru 8 centimetrů a flitry ke zdobení. Akce bude probíhat od 13 do 17 hodin a poplatek za vstup činí 170 korun.  Tak se přijďte vánočně naladit a vyrobit si jedinečný kousek do vašeho domova. Více informací najdete na webu Muzea Karlovy Vary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru