Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci dvaadvacetiletému muži ze Sokolovska. 

"Podezřelý muž měl v neděli 7. ledna letošního roku krátce po jedné hodině ranní přijít do prostoru jedné ze samoobslužných automyček v Karlových Varech. Tam si všimnul samoobslužného vysavače, u kterého poškodil dvířka, čímž se dostal až k uloženému mincovníku. Z toho následně vyndal kasu, ze které odcizil finanční hotovost několik málo stokorun a kasu vrátil zpět do automatu a z místa utekl," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Na stejné místo se dvaadvacetiletý muž vrátil o den později, tedy v pondělí 8. ledna letošního roku krátce před dvaadvacátou hodinou. To poškodil automaty ruční myčky u dvou stojanů, čímž si opět sjednal přístup k mincovníkům, ze kterých ale nic neodcizil a z místa utekl. 

"Policisté po muži začali okamžitě pátrat a po necelých dvou hodinách ho zadrželi. Svým jednáním způsobil na poškozených a odcizených věcech škodu přibližně 40 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," dodal mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru