Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek kolem třetí hodiny odpoledne vyjeli strážníci na žádost operátora záchranné služby prověřit oznámení do městské části Tuhnice, kde se měl nacházet zraněný muž. Ten pod vlivem alkoholu upadl a rozbil si hlavu o radiátor. Hlídka díky místní znalosti věděla, o koho se jednalo a také kde přesně muž bydlel.

Hned po příjezdu na místo si strážníci na schodech u hlavního vchodu bytového domu všimli krvavých skvrn a tak pokusili zazvonit na zraněného. Na zvonění však nikdo nereagoval a proto se do domu dostali za pomoci jiného zvonku. Krev se nacházela i ve vnitřních prostorách a to ve výtahu i na dveřích do bytu. Hlídka se silným boucháním na dveře znovu pokusila kontaktovat muže, to se nepodařilo.

Další možností jak se do bytu dostat bylo otevřené okno a tak se hlídka vydala tuto možnost prověřit. Při obchůzce domu však strážníci dotyčného našli za budovou s nábytkem. Zraněný muž seděl na betonovém soklu a držel si na čele ručník, který byl celý nasáklý krví. Hlídka muži ihned poskytla první pomoc a silné krvácení z rozseklého čela mu pomocí obvazových polštářků a tlakového obvazu zastavila. Následně si zraněného osmapadesátiletého muže převzala do péče posádka přivolané záchranné služby, která rozhodla o převozu do nemocnice. Pro úplnost dodáme, že strážníky provedená orientační dechová zkouška naměřila hodnotu 2,40 promile.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru