Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V Karlovarském kraji se na silnicích tvoří ledovka. V odpoledních hodinách začalo v regionu pršet a srážky na silnici namrzají. Silničáři mají v terénu veškerou techniku. V současné době jsou problémy na silnici číslo 13 mezi Ostrovem a Stráží nad Ohří a taky na silnici 198 mezi Bochovem a Toužimí, kde stojí kamiony. O aktuální situaci v kraji informoval na Facebooku Český rozhlas Karlovy Vary.


 
"Kamiony stojí také na silnici ve směru na Mezirolí a Nejdek, a to v serpentinách ve Staré Roli a na úrovni kamenolomu. V místech se tvoří dlouhé kolony, řidiči by měli počítat až s několikaminutovým zdržením," píše Český rozhlas Karlovy Vary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru