OBRAZEM: Zásahy hasičů na Karlovarsku: Pět zraněných po havárii dvou vozidel, požár srovnal se zemí několik chatek
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - V uplynulých dnech si výjezd hasičů z Karlovarského kraje vyžádaly dvě nehody na Karlovarsku. První z nich byl střet dvou automobilů, v druhém případě hořely chatky v zahrádkářské kolonii.

Ve středu v dopoledních hodinách zasahovali hasiči u havárie dvou osobních aut u Pstruží na Karlovarsku. Nehoda zcela uzavřela provoz na silnici po dobu dvou hodin. Během střetu se zranilo celkem pět osob, z toho dvě byly děti. Na místě zasahovaly čtyři hasičské jednotky. 

0410nehodavary

U požáru zahradních chatek v Ostrově zasahovali v úterý čtyři jednotky hasičů. Požár zasáhl celkem čtyři chatky, ostatní se podařilo hasičům uchránit. Příčina požáru je v šetření.

0410pozarchatky

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru