Muž po hádce vytasil na svoje protivníky kuchyňský nůž
Ilustrační foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Třiatřicetiletý muž měl ve večerních hodinách jezdit osobním automobilem se dvěma bratry poblíž Mariánských Lázních. Když z vozidla vystoupil a to odjelo, tak si měl po chvíli všimnout, že mu chybí mobilní telefon.

O několik minut později měl potkat sourozeneckou dvojici ve městě. "Společně měli začít řešit ztracený mobilní telefon, kdy následně mělo dojít ke sporu a vulgárním nadávkám. Třiatřicetiletý muž měl pak ze strachu vytáhnout ze své příruční tašky kuchyňský nůž a bratrskou dvojici ohrožovat a vyhrožovat jim, že je nožem napadne," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili muži podezření ze spáchání přečinu Nebezpečné vyhrožování, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru