VIDEO: Tento muž devastoval karlovarský hotel. Policie po něm pátrá
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který se měl dopustit výtržnosti v karlovarském hotelu.

"11. srpna v brzkých ranních hodinách měl poškodit v přízemí hotelu ve vstupní hale secesní dvoukřídlé dveře, u kterých rozbil skleněné výplně a dřevěné příčky mezi těmito výplněmi. Dále ve vstupní hale odmotal požární hadici, pustil vodu z hydrantu a stříkal vodu všude kolem sebe, čímž halu vytopil, neboť vodu po odchodu do pater hotelu nezastavil. V prvním patře poškodil dřevěný samostatně stojící věšák na oblečení, který rozlomil na dvě části.

Následně se měl pokusit vniknout do jednoho z hotelových pokojů, ve kterém byla ubytovaná 70letá cizinka. Po ní požadoval otevření pokoje, a když žena odmítla, začal kopat do dveří a uzamčené dveře vyrazil. Žena mu řekla, že zavolá policii a on z místa odešel. Dle informací měl být výtržník zřejmě pod vlivem návykových látek," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

https://www.youtube.com/watch?v=jzapa-wrm44

Dle popisu hostů, kterým výtržností narušil spánek, by se mělo jednat o muže přibližně 180 cm vysoké průměrné postavy, s blonďatými vlasy, jenž mluvil ruským jazykem. Majitel odhadl škodu na částku kolem půl milionu korun, a to nejen na poškození majetku, ale i na ušlém zisku v době oprav. "V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uzavřela Zuzana Týřová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru