Takto dopadlo auto zaparkované před diskotékou. Na mol opilý mladík si potřeboval vybít vztek
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na začátku září přišel na místní diskotéku v Toužimi 24letý cizinec, který se zde po větší konzumaci alkoholu choval nevhodně. Proto byl obsluhou donucen místní bar opustit.

"Muž měl po slovní rozepři poškodit zaparkované vozidlo u vchodu diskotéky, a to tak, že poškodil zadní i boční skla na vozidle. Poté z místa odešel. Majiteli tak způsobil škodu necelých 15 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Po provedených úkonech mu sdělili policisté z Obvodního oddělení v Toužimi podezření ze spáchání přečinu Poškození cizí. Za uvedený přečin mu tak v případě prokázání viny hrozí až roční trest odnětí svobody. Majiteli vozidla měl již škodu nahradit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru