Šla přeparkovat, už se nevrátila. Pohřešovaná žena z Karlových Varů mluvila i o sebevraždě!
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Policisté České republiky pátrají od pátečního odpoledne po 44leté ženě - Denise Babické. Ta je asi 170 cm vysoké štíhlé postavy. Má dlouhé blond vlasy po ramena.

Pohřešovaná žena odešla v pátek 5. října kolem 14:30 hodin z bytu v Karlových Varech s tím, že jde přeparkovat své vozidlo značky Citroen C4 barvy šedá metalíza a už se zpátky nevrátila. Žena trpí depresivní náladou a zmiňovala se o ukončení svého života. "V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Soňa Hergezelová.

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru