Tradiční nabídku farmářských trhů tentokrát obohatí stánek Ryba na talíř
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Před Tržnici v centru Karlových Varů se v pátek 16. července vracejí farmáři a producenti potravin z karlovarského regionu i okolních krajů. Tradiční nabídku a sortiment tentokrát obohatí stánek „Ryba na talíř“ s ochutnávkou ryb.

Cílem prezentace je ukázat, že sladkovodní ryby jsou nejen chutné, ale především obsahují lehce stravitelné bílkoviny, minerály a vitamíny. Návštěvníci budou moci ochutnat také to nejlepší z produkce regionálních výrobců u stánku „Regionální potravina Karlovarského kraje“.

I přes pokračující rekonstrukci přilehlého terminálu městské hromadné dopravy a omezený prostor trhů zajistili pořadatelé ze společnosti KV City Centrum velký počet prodejců. Své zboží začnou nabízet v 9 hodin a skončí s vyprodáním zásob.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru