Zloděj vlezl do auta, našel tam klíč, který zlomil. Nepodařilo se mu nastartovat ani pomocí kabelů
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Ostrov - Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci, neoprávněné užívání cizí věci ve stádiu pokusu a krádeže ve stádiu pokusu pětatřicetiletému muži z Karlovarska.

Podezřelý muž měl ve druhé polovině ledna letošního roku v Ostrově vniknout do odstaveného vozidla značky Citroen. "Ve vozidle měl muž najít klíč, se kterým se měl pokusit vozidlo nastartovat, což se mu nepovedlo, protože měl klíč ve spínací skříňce zalomit. Dále se měl pokusit vozidlo nastartovat pomocí kabelů, ale také neuspěl. Při snaze vozidlo nastartovat měl pětatřicetiletý muž poškodit interiér vozidla jako například imobilizér, plasty spínací skříňky nebo také volant," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Když se muži nepodařilo vozidlo nastartovat, měl ze zavazadlového prostoru odcizit tři plastové barely s pohonnými hmotami. "Podezřelý muž byl policisty na místě zadržen a převezen na obvodní oddělení k dalším úkonům. Tímto svým jednáním způsobil škodu přibližně 13 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky," pokračuje policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru