Dvojice přepadla nad ránem muže v Karlových Varech! Policie už je dopadla
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou osmatřicetiletých mužů z Karlových Varů, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

Obvinění muži měli ve středu 23. února krátce před pátou hodinnou ranní v Karlových Varech oslovit procházejícího osmapadesátiletého muže. Jeden z obviněných mužů měl po poškozeném požadovat finanční hotovost, kterou mu měl muž údajně dlužit. Ten jim měl sdělit, že u sebe finanční hotovost nemá. Dále po něm měli požadovat mobilní telefon a sdělit mu, že pokud jim telefon nevydá, fyzicky ho napadnou.

"Muž měl ze strachu z napadení mobilní telefon s dvěmi SIM kartami, paměťovou kartou a také PIN kódem vydat. Obvinění muži měli dále poškozenému vzít všechny věci, včetně platební karty, které u sebe měl. Platební kartu mu měli po chvíli vrátit. Následně měli z místa odejít," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté se začali případem okamžitě zabývat a ještě týž den oba muže zadrželi. U jednoho z mužů policisté nalezli i odcizené SIM karty. Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněných mužů do vazby, který ho akceptoval u jednoho z nich a soudce rozhodl o jeho vzetí do vazby.

V případě prokázání viny hrozí obviněným mužům trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru