Dva na jednu! Ženu napadli před restaurací pěstmi do obličeje, zraněná musela vyhledat lékaře
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Kraslice sdělili podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví dvěma mužům ve věku 25 a 27 let.

V polovině ledna letošního roku měla dvojice mužů krátce po 22. hodině přistoupit na venkovní terase restauračního zařízení na Sokolovsku k dvěma ženám ve věku 37 a 26 let. Následně mělo dojít ke slovní rozepři ohledně syna jedné z žen a poté měl mladší z dvojice mužů sedmatřicetiletou ženu fyzicky napadnout úderem pěstí do oblasti hlavy.

Dalšímu fyzickému napadení se měla snažit zabránit druhá z žen, ovšem nepodařilo se jí to a po chvíli měla utéct do restauračního zařízení. Dvojice mužů měla ženu znovu fyzicky napadnout několika údery pěstí do obličeje. Následně měli k místu potyčku přijít zaměstnanci restauračního zařízení, kteří nakonec celý konflikt ukončili.

Sedmatřicetiletá napadená žena musela se svými zraněními vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. Po ošetření jí byla vystavena několikadenní pracovní neschopnost. V případě prokázání viny hrozí dvojici mužů trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru