AKTUÁLNĚ: Těžká nehoda dvou aut uzavřela silnici mezi Bečovem a Krásným Jezem
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na hlavním tahu z Karlových Varů do Plzně na silnici I/20 u obce Krásný Jez došlo k vážné dopravní nehodě dvou osobních automobilů.

"Komunikace je zcela uzavřena. Policisté na místě odklánějí dopravu," informují aktuálně policisté na svém twitteru. Podle informací z webu dopravniinfo.cz došlo k čelnímu střetu dvou vozidel, na místě zasahují všechny záchranné složky. "Při dopravní nehodě utrpěli řidiči obou vozidel zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice v Karlových Varech," uvádí policie ČR.

Na místě měl také přistávat záchranářský vrtulník, který byl přes nepřízeň počasí odvolán. Objízdná trasa vede přes Vodnou - Hlinky - Stanovice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru