Hledáte práci? Veletrhy pracovních příležitostí nabídnou místa napříč Karlovarským krajem
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - ​V měsíci dubnu se uskuteční ve třech okresních městech regionu veletrhy pracovních příležitostí. Veletrhy pořádá Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje a jsou otevřené jak českým občanům hledajícím práci, tak také ukrajinským uprchlíkům.

​V Karlových Varech, Chebu a Sokolově budou připraveny výstavní stánky zaměstnavatelů, kteří nabídnou aktuální volné pracovní pozice. Návštěvníci budou mít možnost odborné konzultace s personalisty. Ti jim pomohou s vyhodnocením životopisu či přípravou na přijímací pohovor.

Tato série veletrhů se koná také proto, že Karlovarský kraj v současné době čelí přílivu pracovní síly z Ukrajiny. Je tak možné obsadit volná pracovní místa nejen v dělnických a dalších méně kvalifikovaných profesích, ale i vysoce kvalifikované pozice, jelikož mezi ukrajinskými uprchlíky je řada velmi vzdělaných lidí se zajímavými profesními zkušenostmi. Na každém z veletrhů budou také zajištěni tlumočníci pro usnadnění komunikace.

Termíny veletrhů pracovních příležitostí:

  • Karlovy Vary (velký sál krajské knihovny) – 6. 4. 2022
  • Cheb (KC Svoboda) – 13. 4. 2022
  • Sokolov (Městský dům kultury) – 20. 4. 2022.

Veletrhy potrvají vždy od 9 do 14 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru