Cizince na ulici naštvalo, že muž neměl cigaretu. Zmlátili ho
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou cizinců ve věku 18 a 21 let, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví.

Obvinění muži měli v pondělí 28. března letošního roku krátce po třiadvacáté hodině v Sokolově přistoupit ke čtyřiatřicetiletému muži, kterého se měli zeptat, zda u sebe nemá cigarety. Muž měl odpovědět, že cigarety nemá, jelikož nekouří. To mělo oba muže naštvat. "Starší z obviněných mužů měl čtyřiatřicetiletého muže nejprve kopnout do oblasti hrudníku a vzápětí ho měl mladší z dvojice chytit zezadu takzvaně do kravaty a strhnou na zem. Zde měl starší z dvojice pokračovat ve fyzickém útoku," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. 

Když začal napadený muž volat o pomoc, oba cizinci z místa utekli. Poškozenému muži měli způsobit škodu přibližně pět tisíc korun na poškozených brýlích.

Zraněný muž musel vyhledat lékařské ošetření v nemocnici v Sokolově. Policisté se začali případem okamžitě zabývat a oba muže po několika málo desítkách minut zadrželi a převezli na policejní služebnu k dalším úkonům. "V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na deset let," dodal Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru