Mladík založil požár na sportovišti v Habartově, způsobil stotisicovou škodu
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání teprve dvacetiletého mladíka z Habartova, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Obviněný mladík měl na konci září loňského roku vniknout v pozdních nočních hodinách do sportovního areálu s fotbalovým hřištěm v Habartově. Následně měl úmyslně založit požár ve vnitřním prostoru pergoly. "Požárem mělo dojít k poškození samotné pergoly, konstrukci stavební buňky a také k zahoření uskladněných věcí. Konkrétně mělo dojít k zahoření přípojného rozmetadla k travnímu traktoru, dvěma benzínovým sekačkám, několika desítkám kusů různého pracovního nářadí, desítce tréninkových figur na fotbalovou střelbu, plastových překážek či plynového grilu," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Tímto jednáním způsobil dvacetiletý mladík škodu přibližně 100 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí mladíkovi trest odnětí svobody až na jeden rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru