Řidič se spolujezdcem utekli na Karlovarsku od nehody, v autě nechali tři zraněné ženy! Padlo obvinění
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiadvacetiletého muže z Brna, kterého obvinili ze spáchání přečinů těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a ublížení na zdraví z nedbalosti.

V neděli 22. srpna loňského roku došlo ve tři hodiny ráno na pozemní komunikaci v obci Jenišov k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu. K té mělo dojít tak, že třiadvacetiletý řidič vozidla značky BMW jedoucí ve směru od Mírové do Karlových Varů zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, s vozidlem měl dostat smyk a následně měl narazit do betonové zídky a popelnice. Ve vozidle měly dále cestovat čtyři osoby. Jeden muž a tři ženy ve věku 22 let. Po dopravní nehodě měl řidič společně se spolujezdcem z místa nehody utéct. Tři ženy si měly přivolat taxi, se kterým následně odjely od dopravní nehody do ubytovacího zařízení.

"Při dopravní nehodě byly zraněny všechny tři ženy, z toho jedna těžce. Všechny následně vyhledaly lékařské ošetření v nemocnici. Třiadvacetiletý muž se ještě v den nehody kolem deváté hodiny ráno přišel doznat na policejní služebnu," uvedl mluvčí policistů Jan Bílek.

Svým jednáním způsobil škodu na vozidle a majetku přibližně 160 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na čtyři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru