Z terasy baru ukradl odpadkový koš. Chvíli ho doma používal, pak ho vrátil
Ukradený koš. Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetiletého muže z Mariánských Lázní, kterého obvinili ze spáchání přečinu krádeže.

Obviněný muž měl na konci ledna letošního roku procházet v pozdních nočních hodinách kolem jednoho z barů v Mariánských Lázních. Po chvíli se měl k zařízení vrátit a vstoupit na volně přístupnou terasu náležící právě k baru. Z té měl následně odcizit nerezový odpadkový koš obložený svislými dřevěnými hranoly. S tím měl poté odejít domů, kde ho několik týdnů používal. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 5 tisíc korun.

"Policisté se případem začali zabývat a po provedených šetřeních třicetiletého muže vypátrali. Ten se následně ke krádeži přiznal a neponičený odpadkový koš policistům dobrovolně vydal. V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti za krádež pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na tři roky," dodal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru