Policie stále nezná totožnost mrtvého muže z chodby domu v Karlových Varech. Žádá znovu o pomoc
Oblečení muže neznámé totožnosti. Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Pátrání po neznámé totožnosti zemřelého muže, který byl nalezen 9. prosince loňského roku v Karlových Varech, stále pokračuje. Do současné doby se bohužel nepodařilo totožnost muže zjistit.

Policisté se tedy opětovně obracejí s pomocí na širokou veřejnost. "Ti, kteří mají jakékoliv poznatky k neznámé osobě, nebo muže poznají na fotografii, ať volají na tísňovou linku 158, nebo se mohou obrátit na jakoukoliv policejní služebnu," uvádí mluvčí policistů Jan Bílek. Více informací k případu se dočtete zde: FOTO: Na chodbě domu v Karlových Varech byl nalezen mrtvý muž! Kriminalisté pátrají po jeho totožnosti

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru