VIDEO: Akce Policistou na zkoušku v Karlových Varech se zúčastnilo patnáct zájemců
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V budově Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje v Karlových Varech se uskutečnila akce s názvem Policistou na zkoušku.

Zájemci z řad veřejnosti, kteří přemýšlí o tom, že by rozšířili řady policistů v Karlovarském kraji, si tak mohli nanečisto vyzkoušet fyzické testy. A to přesně v takovém formátu, v jakém je zájemci podstupují při přijímacím řízení do služebního poměru. Nechyběl tedy člunkový běh, celomotorický test, kliky a běh na jeden kilometr.

Fyzické testy nanečisto si nakonec přišlou vyzkoušet 15 zájemců. Osm z nich fyzické testy splnilo a po vyhodnocení dostalo certifikát o úspěšném absolvování, takže pokud se rozhodnou pokračovat v přijímacím řízení k policii, tak již nemusí fyzické testy absolvovat. Čekat je tedy bude už jen psychologické vyšetření a lékařská prohlídka.

https://www.youtube.com/watch?v=sFUL8AgGH8g

„O práci u policie uvažuji již dlouho a je velmi reálné, že po střední škole, takže za pár měsíců, přijímací řízení zkusím. Na fyzické testy jsem se připravoval několik týdnů, nechtěl jsem nic podcenit a jsem rád, že se mi podařilo testy úspěšně zvládnout. Jednu část mám tedy hotovou, certifikát o úspěšném absolvování platí rok, takže pro mě úplně ideální. Pokud někdo o práci u policie přemýšlí, tak ať se příště této akce zúčastní a testy si vyzkouší,“ uvedl po fyzických testech jeden z patnácti zájemců, kteří dorazili.

Akce Policistou na zkoušku se samozřejmě bude opakovat. Znovu se uskuteční na podzim letošního roku. V případě, že nechcete propásnout žádnou naší akci, tak sledujte naše stránky www.policie.cz a samozřejmě také sociální sítě, zejména Facebook a Instagram.

Proč se stát policistou?

Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění v různých složkách. Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky, kde se dozvíte vše o náboru, kontakty na personalisty, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízejí.

Konkrétní informace pro uchazeče naleznete ZDE. Můžete si zde prohlédnout ukázkové video konkrétních cviků, které obsahují fyzické testy a také si pročíst bodování jednotlivých cviků.

Co novým policistům nabízejí?

Nově nastupujícím policistům nabízíme benefity, jako například 110 000 Kč náborový příspěvek, 6 týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hod/týden), široké možnosti kariérního růstu a jistotu zvyšování služebního příjmu, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, příspěvek na dovolenou ve výši 13 000 Kč, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru