Z deníku strážníků: Barová lovestory skončila krvácejícím palcem a poškrábaným obličejem
Foto zdroj: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Příběh se včera po třetí hodině odpoledne skutečně stal a sepsán byl rukama operátora stálé služby městské policie.

Paní B., toho času zaměstnaná jako uklízečka v baru, se při plnění svých pracovních povinností v baru oddala sexu s panem T. Jeho dobrovolnost nezpochybnil ani jeden z účastníků. Po milostném aktu ale mezi nimi došlo k blíže neurčené rozepři, kterou se dle slov pana T. jeho partnerka rozhodla vyřešit tím, že se ho pokusila udeřit židlí.

Pan T. odpověděl fackou a po té svalil paní B. na zem. Následně se pokusil prchnout z útrob baru na denní světlo. Pozoruhodně rychlé paní B. se nicméně podařilo v odvetě skřípnout mu palec pravé ruky ve vchodových dveřích, čímž mu přivodila bolestivé a silně krvácející zranění. To samozřejmě pana T. poněkud zpomalilo a paní B. využila nabídnuté šance k tomu, aby mu na cestu ještě ozdobila obličej několika dlouhými a velice nevzhlednými škrábanci.

Před restaurací na hlídku tedy čekal viditelně otřesený a zraněný pan T., dále bez šrámu a zcela zdravá oznamovatelka paní B. Panu T. hlídka poskytla ošetření krvácejícího palce a protože odmítl přivolání záchranné služby, bylo mu doporučeno, aby vyhledal odborné lékařské ošetření v nemocnici. Na žádost paní B. a vzhledem k tomu, že v baru došlo při tomto incidentu jistě ke škodě na majetku, byla přivolána Policie ČR. Ta si celou záležitost převzala k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru