V Karlových Varech začaly opravy výtluků. Řidiči, jezděte obezřetně
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Tak jako každé jaro, i letos začaly v Karlových Varech opravy nebezpečných výtluků, prasklin a dalších závad na komunikacích.

Jako první přišly na řadu ulice v centru města, například Moskevská, Krále Jiřího, Petra Velikého, Zahradní, I. P. Pavlova, Nová louka, Mariánskolázeňská a další. Následně se cestáři přesunou do dalších lokalit a čtvrtí města.

Práce probíhají za provozu, obvykle se jeden den frézuje a další den pokládá asfalt. "Sledujte dopravní značení, buďte opatrní při průjezdu opravovanými úseky. Prosíme o strpění dočasného omezení a obezřetnost vůči pracovníkům," vyzývá řidiče magistrát.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru