VIDEO: Policejní podrobnosti ke karlovarské vraždě. Matka měla napadnout své děti, dívku zabila
Zadržená podezřelá žena. Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání sedmadvacetileté ženy, kterou obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Policisté v neděli sdělili více podrobností k hrůznému činu, který se zabývají.

Obviněná žena měla v sobotu 16. dubna letošního roku kolem 16. hodiny v bytové jednotce v Karlových Varech fyzicky napadnout své dvě nezletilé děti, se kterými v místě bydlela. "Jednomu z nezletilých potomků měla způsobit bodnořezná poranění v horní polovině těla, kterým nezletilá dívka na místě bohužel podlehla. Vážná zranění v horní části těla měla způsobit také svému druhému nezletilému dítěti, které bylo se svými zraněními převezeno do nemocnice," uvedl mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Následně bylo letecky transportováno do nemocnice v Praze a v současné době je již mimo ohrožení života. Do nemocnice bylo převezeno také její třetí nezletilé dítě, které se v bytové jednotce v době incidentu taktéž nacházelo. Tomu nebylo způsobeno žádné zranění.

https://www.youtube.com/watch?v=SMj8Vmfkyxs

"Po přivolání policejní hlídky policisté v bytové jednotce zadrželi sedmadvacetiletou ženu, která byla podezřelá ze spáchání tohoto trestného činu. Žena se následně podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Taktéž se podrobila orientačnímu testu na přítomnost návykových látek, který vyšel také s negativním výsledkem," dodal mluvčí.

Policejní vrchní komisař podává státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněné do vazby. Obviněná žena si na rozhodnutí soudu počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru